Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Revolut átutalás mikor érkezik...

Revolut átutalás mikor érkezik meg magyar számlára?

Figyelt kérdés

Egy eléggé hosszadalmas történet lenne, hogy miért, de a lényeg, hogy át kellett utalnom a revolut számlámon lévő összeget egy másik számlámra, hogy hozzáférjek.

Ez történt ma, csak mire észbe kaptam, hogy ez egy küldöldi számla, tehát nem azonnali utalás, már nem tudtam visszavonni.

És a legnagyobb ciki, hogy nekem holnap este kauciót kell fizetnem, pénteken meg egy egész költöztetést, és az öööööösszes pénzt, ami erre volt fogtam és átutaltam.

Bíztó az email, amit kaptam, az ugyanis azt írja, hogy a várható megérkezés 6.-a azaz holnap.

Szerintetek ez mennyire reaális? Bízzak benne? Holnap meddig várjak? (Csak mert időben szeretném értesíteni az új főbérlőt, ha nem tudok fizetni épp.)

Egy borzalmasan kétségbeesett lány

2020. aug. 5. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A Revolut Correspondent (levelező) bankja a K&H, tehát IG2, azaz InterGiro2 utalásként kapod meg. Ez banki nyitvatartási időn belül 3 óránkénti jóváírást jelent. Várhatóan a délelőtt folyamán megérkezik.
2020. aug. 5. 22:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a hozzáértő válaszod! És, ha jól értem akkor ez független attól, hogy milyen bank számlájára történt az átutalás ugye? 14:41-kor kezdeményeztem az átutalást egy Erste számlára.
2020. aug. 5. 22:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen, független.
2020. aug. 7. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!