Szegény (szerencsétlen a szerelemben) pasit az ág is húzza ház vásárláskor?
Lehetne lakás is nagyvárosban...
Szóval aki házas,igéretet tesz gyerek vállaláalsra,azok Csókosok az államnál.
Szegény lány elveteti magát egy nála jobb módú pasival.
De akinek 30 éves korára csak a Fundamenta volt a mankó(az is megszűnt). Szóval vagy legyen a szüleinek pénze,vagy keressen jól vagy hitel nyugdíjas koráig.
Vagy csak én látom rosszúl???
10-es megnézem én majd a legtöbb családot, akik nulla gyerekre vállalták be a hármat. Tömegével kell majd visszafizetniük, nem véletlen, hogy kevesen vállalnak be alapesetben is 3 gyereket, az anya kb. 8-10 évre kiesik a munkaerőpiacról, és 3 gyereket nevelni meg logisztikázni rohadt nagy kihívás, amire nagyon kevés ember képes. Úgyhogy sokak agya addig terjedt, hogy felvették, de abba nem gondoltak bele, hogy mit vállaltak vele.
A sok rinyagép szépen lepontozta azokat a válaszokat, amik azt javasolják, hogy fejlessze magát, hát értem is, hogy fáj tükörbe nézni, de attól még ez lesz az igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!