Melyik banknál van bankszámlátok? Melyik bankot tartjátok a legjobbnak?
OTP-m van, Juniorból engem még JUMP-ba soroltak át, és egy ideig még maradok is. Elgondolkodtam a váltáson, de vannak a számlavezetési díjon kívül más, pénzben nem mérhető előnyök is, mint például hogy 3 bankfiók is van a városban, a nagy az hetente 2x van 6-ig nyitva és a többi nap is 5-ig, így ha bármi nyavalyám van munka után el tudom intézni. Ha véletlenül kp-ra lenne szükségem minden sarkon van egy ATM, ahonnan vehetek fel ingyen, sőt van készpénz befizető ATM-jük is.
Múltkor megkérdeztem mennyibe kerül majd nekem ezzel a számlacsomaggal elutalni 10 millió forintot (babaváró hitel lakásvásárlásra) azt hittem nem hiszek a fülemnek, 285 Ft-ba fog kerülni. Szerintem nincs olyan prémium számlacsomag amivel ilyen olcsón lehetne ekkora összeget utalni, úgyhogy amíg nem leszünk túl ezen, addig tuti nem váltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!