Vegyek fel hitelt?
Hitel felvételét tervezem, két nagyobb dologra, az egyik része autóvásárlásra menne (ezzel járok napi 80kmt dolgozni), a másik pedig a fogszabályzó.
Az autó kell, próbáltam közelebb helyet keresni, de a szakmámba beállt már a vírus előtt a munkahely kereslet-kínálat, lehetetlen munkát találni, illetve azért mentem ilyen messze, mert itt többet fizetnek mint a közelben lévő munkahelyeken. Már több mint egy éve itt dolgozom, határozatlan idejű szerződéssel, de ismerősöm kocsijával jártam, amit ő nem használt. Ezt szeretném most megvásárolni tőle. Nyilván kedvezményesebben adja, mintha idegennek adná el.
A fogszabályzóból pedig nem adok, mert nagyon csúnyák a fogaim, ha látok magamról egy olyan képet ahol nincs csukva a szám, egyszerűen sírva fakadok, társaságba nem merek nevetni, ha a városba sétálunk a párommal, akkor is mindig azt hiszem, hogy látják hogy csúnya vagyok. Lényeg, hogy ezt már nem szeretném húzni.
Ti mit csinálnátok? Hülyeséget csinálok?
Fizetésem kevesebb mint 1/5-t teszi ki a törlesztőrészlet, de sosem volt még tartozásom senki felé, és kétes érzéseim vannak a dologgal kapcsolatban. Félek kicsit.
Aki először vette fel hitelt életében, nem izgult, vagy mitől engedte el az idegeskedést?
Fogszabit igaz lehet részletre, de akkor nem marad mellette másra semmire pénzem, mert a felrakásnál elkéri a felet.
Az autót meg nem akarja úgy a nevemre íratni, stb hogy nem fizettem ki ő abból az auto arat csak évek múlva latja.
Azt tervezem énis, ha kapok prémiumot illetve tudok félre tenni betorlesztem, vagy egybe amint tudok annyit félre tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!