Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTPjunior bankszámlánál meg...

OTPjunior bankszámlánál meg lehet nézni, hogy hova ment el a pénz?

Figyelt kérdés

Az a gond, hogy nem kapok értesítést semmiről, hogy kaptam fizut vagy hogy költöttem.

És most nézem az egyenlegem, hogy sokkal kevesebb van mint amire emlékszem és elkezdten vissza számolni mikor és mennyit vettem le róla, de sehogy se jó mert ez mellett volt fizetésem is szóval akkor is többnek kéne lennie, nem pedig kevesebbnek és fogalmam nincs mire ment el a pénzem. Valahogy vissza lehet nézni, hogy mire költöttem el vagy, hogy hova ment el?

Illetve, hogy tudom igényelni, hogy kapjak értesítést a pénz mozgásról?

17 éves vagyok, bocsánat ha hülyeséget kérdezek, de meglepett az egyenlegem és tanácstalan vagyok, hogy hova b@szhattam el ennyi pénzt.

2020. aug. 2. 16:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha csinálsz netbankot (ami bizonyos feltételek mellett ingyenes), akkor vissza tudod nézni.
2020. aug. 2. 17:51
 12/13 anonim ***** válasza:
Hívd fel az ügyfélszolgálatot, lehet tudnak netbankot csinálni neked telefonon is, és nem kell bemenni hozzá a fiókba (csak egy tipp, nem tudom hogy így van-e, de veszíteni nem fogsz vele, ha felhívod őket).
2020. aug. 2. 17:54
 13/13 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget
2020. aug. 2. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!