Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mindenképpen szükséges a...

Mindenképpen szükséges a munkáltatói igazolás?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Szeretnék személyi kölcsönt felvenni, viszont meg csak 5 hónapja dolgozom itt. A kérdésem az lenne hogy mindenképpen szükséges így munkáltatói igazolást kérnem? Vagy elengedhető.

Teljesen őszinte leszek, mivel még fél éve sem dolgozom itt, nem akarok már munkáltatói igazolásert menni. Tudom nem ciki ez vagy ilyenek, csak ertitek.

Szoval valaki tajekozott ebben a témában?

2020. júl. 30. 00:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%

A 7. választ író vagyok.

Várj még egy hetet kb és akkor az augusztusi jóváírással meg lesz a hat munkabér jóváírást.

Így már simán mehet ha nincs valami kizáró ok.

Aki azt írta hogy ne 'zöldítsünk' vagy totál nem ért hozzá vagy ő akar téged valamiért 'zöldíteni'.

Bár hogy mire jó...

2020. júl. 30. 13:06
 12/17 anonim ***** válasza:
52%

Nem értem, miért lenne ciki munkáltatói igazolást kérni? Az, hogy ott dolgozol, az egy tény, az igazolás erről egy sima pár soros papír, a munkáltatódnak semmi terhet nem jelent a kitöltése, ez nem szívesség.

Kisebb összeg esetében én inkább annak járnék utána, nincs-e lehetőség a munkahelytől kamatmentes kölcsönt felvenni, bár ez már tényleg necces 5 hónap után.

2020. júl. 30. 14:04
 13/17 anonim ***** válasza:

Még mindig nem derült ki, hogy mennyi pénzt szeretnél felvenni, de ha nem túl nagy összeget, csak pár százezret, akkor munkáltatói igazolás nélkül is tudsz folyószámla-hitelt felvenni, ráadásul azt szinte azonnal megadják, ha megfelelő a számlamúltad.

Erre a linkre kattintva mindent el tudsz olvasni róla:

[link]

2020. júl. 31. 06:13
 14/17 anonim válasza:

Elég vicces mennyien írják, hogy 19-20 évesen nem fognak 3 hónapos munkaviszonnyal adni hitelt.

A férjem 20 éves, 1 hónapja járt le a próbaideje és megkaptuk az 1M 200E Ft összegű hitelt. Egy hét sem volt az egész folyamat.

2020. nov. 25. 22:23
 15/17 anonim ***** válasza:

"A férjem 20 éves, 1 hónapja járt le a próbaideje és megkaptuk az 1M 200E Ft összegű hitelt."

És nem kértek hozzá adóstársat vagy kezest?

Meg ha nem az első munkahelye, akkor simán elképzelhető...

2020. nov. 26. 06:44
 16/17 anonim válasza:
Nem kértek hozzá, ez a második munkahelye. Az első munkahelyén egy évet töltött.
2020. nov. 26. 09:14
 17/17 anonim ***** válasza:

Oké... azért az az 1 év előtte egy munkahelyen sokat nyom a latban.

És nem 5 milliót vett fel, ahogy írtam, hogy nem fog 5 milliót kapni.

De felesleges a további "ragozás", mivel se azt nem tudjuk, mennyi kölcsönt akart felvenni a kérdező mekkora fizetéshez, mert ezt azért nem árulta el, pedig lényeges tényező lenne.

Most pedig november van, a kérdés pedig júl. végén született - szóval azóta már nyilván vagy megkapta a kérdező vagy nem. De ezt nem tudjuk, mert visszajelzés nincs róla :-(

Kérdező, megkaptad a kölcsönt és ha igen mennyit és milyen fizetéssel?

Kellett munkáltatói?

2020. nov. 26. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!