Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Ahhoz, hogy gyantaszalont...

Ahhoz, hogy gyantaszalont nyissak mindenképpen szükséges a kozmetikus végzettség?

Figyelt kérdés
Ha jól tudom szalonom lehet végzettség nélkül is, de alkalmaznom kell egy kozmetikust. Akkor én nem végezhetek gyantázást a két éves suli nélkül? Hogy van ez pontosan? Tájékozódni szeretnék, kérlek csak segítő szándékkal írj.

2020. jún. 26. 00:43
A kérdező szavazást indított:
Mindenképp kozmetikus végzettség kell
Nem szükséges a végzettség
Van más megoldás, amit lent kifejtek
4 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:

3 opció van:

1) neked van kozmetikusi végzettséged és akkor dolgozhatsz ahogy akarsz;

2) állandó, bejelentett alkalmazott kell, akinek van végzettsége;

3) társas vállalkozást alapítasz, és ott soha a büdös életben senki nem fogja megkérdezni, hogy kinek milyen végzettsége van.

Nyilván az első két verziót ajánlom leginkább, a harmadikat csak azért soroltam fel, hogy ott legyen, az nem a legszebb megoldás sok szempontból sem.

2020. jún. 26. 01:09
 2/2 anonim ***** válasza:
71%

Ha voltál már magán fodrásznál vagy kozmetikusnál esetleg láttál műkörmöst, kivétel nélkül ki vannak függesztve a falra a szakmai teljesítményei és mesterdiplomái/oklevelei az adott illetőnek.

Értem, hogy a kutyát sem érdekelné ha csak gyantáztatni szeretnél de azért gondolj bele, hogy más lenyomta azta az 1-2 éves iskolát az érettségi után.

A kérdésre a válaszokat az első kommentelő megadta, alkalmazz valakit kozmetikus végzettséggel, mert Ő csinálhatja.

2020. jún. 26. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!