Lakáshitel kapcsán megkaptátok az éves elszámoló levelet?
Az én hitelem az Ersténél van. És igen itt is két részletbe vonják külön a tőkét és külön a kamatot. És pont az a bajom, hogy én magamnak szépen irogatom excelbe hogy mennyi tőkét vontak le, és azt kivontam a felvett hitel összegéből és az nem egyezett a netbankban lévő hitelinformációs menüpont alatt lévő összeggel. És az eltérés sem egyértelmű volt (tehát nem az előző havi állapotot mutatta pl)140 ezer Ft eltérés volt. Hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol azt a választ kaptam, hogy a netbankot ne nézzem mivel az nem hivatalos tájékoztatás, csak tájékoztató jellegű. Az elszámoló levelet nézzem mert az a hivatalos. Mondtam hogy nézném én ha kaptam volna... Itt szakadt el nálam a cérna... Mert az amúgy sem túl segítőkész ügyfélszolgálatos megnézte, és a következő választ adta: nem az a baj hogy nem kapta meg, hanem hogy még el sem készítettük... Ennek már két hónapja, azóta írtam két panaszt de semmi előrelépés:(
Tudom hogy csak egy szaros tájékoztató levél, de nagyon dühítő, hogy ennyire lesüllyedt a színvonal. Én mióta az eszemet tudom ennél a banknál vagyok, de hiába mentem be személyesen egy fiókba, ott se segítettek, hanem csak annyit mondtak hogy látnak valami levelet, de azt nem adhatják ki mert az nem ő részük, viszont nem érdekel-e önkéntes magánnyugdíjpénztár... Csak a ki..tt terméktukmálás. Régen ez nem ilyen volt. Bevallom eléggé elkeserít, agyalok rajta hogy fogom magam és mindenem (fizetés+hitel+megtakarítások) átviszek egy másik bankhoz.
Miért nem online ügyintézel?
Egyébként én megkaptam ahogy szoktam
Úgy értem, netbankon keresztül, akkor nem kellene várnod a leveleket, mert mindent látnál online uptodate
Ha van netbankod, miért nem ott nézed meg az elszámolást?
Erre irányul hárommal korábban a kérdésem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!