Ha lekötöttem a pénzem 1 évre a K&H-nál és most fog letelni, mennyi idő alatt kerül vissza a számlámra a pénz?
én a telefonos ügyfélszolgálatot kérdezném, ha ez kritikus.
Viszont a jövőre nézve, ha nem égetni szereted a pénzed, ne bankbetétbe tedd, legalábbis amíg nincs kamat. (szerintem a KH különösen kevés kamatot adott mindig).
Ha kevés pénzed van, és nem értesz a befektetéshez, a kincstárjegy a nyerő. Ingyenes számlavezetéssel jobb kamatot érsz el, ha kincstárjegyet veszel közvetlenül az Államkincstárnál.
Ha van annyid, ami egy lakáshitel önrészére elég, akkor meg inkább azt választanám a helyedben, akkor is ha nincs szükséged lakásra, mert az ingatlan hosszú távon többet hozhat, főleg, ha kiadod.
Az albérleti díjak általában már most magasabbak, mint egy 15-20 éves lakáshitel törlesztőrészlete, és a havi törlesztő részlet nem fog lényegesen megváltozni, míg a bérleti díj nagyságrendileg duplázódik 10 évenként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!