Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Honnan kérjek kölcsönt,...

Honnan kérjek kölcsönt, 300.000 Ft-ot, úgy hogy havi 10.000-rével fizetném vissza?

Figyelt kérdés

Ha a családban nincs olyan személy, akit megkérhetnék, akkor kit, vagy hol próbálkozzak ezzel? Még szerződést is írhatnánk, és amúgy (komoly családi hátterem, ismerettségem van) megbízható vagyok, teljesen. Ezt mindenki alátámaszthatja. Csak annyi van, hogy nekem havi 40.000 a havi fix bejövő pénzem, + kb20.000 innen-onnan.

Mi lehet a megoldás? Nagyon fontos, és erősen szükséges lenne a kölcsön (1-max2 hónapon bellül)

2020. júl. 21. 10:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
83%
Biztos van a környéketeken olyan, aki hobbiból luxusautókkal kereskedik. Nála érdeklődj szerintem!
2020. júl. 21. 14:05
 12/17 anonim ***** válasza:
83%
Biztos adna neked bárki. Hol élsz te??
2020. júl. 21. 16:50
 13/17 A kérdező kommentje:

1# igazad van, de nekem nincs 300.000-re, kb 450.000-rem.

2# de, kiszámoltam, leteszteltem, pont így lenne kénylemes.

3# Ezt VALÓjában én sem értem, mind a 4 testvérem jól keres, apám egy igazi legenda, egy híresség, (sztár zenész), édesapámmal (munka miatt) sok a közös kollega, akiknek biztos van annyi, de mégsem bírnék tőlük kérni...

6# 300.000 az 30 hónap + sok szívesség, segítség, és esetleg 10% kamat (baráti alapokon) ((max 20 hónap))

7# Sok lehetőség van, pl van 1 lakásom, igaz önkormányzati, vannak hangszereim, hasonló összegben, TV, HIFI, gépek, és még másféle megállapodás is szóbajöhet. Pl dolgoznék is szívesen, nagyon jó segítség vagyok, szinte mindenki (volt kollegák, család, barátok szerint)

10# Igazad van, de plusz a lakás fenntartása, plusz cigi, és ez meg az...🙂

11# Hasonló van, bár nem luxusautókkal (egy próbának jó lehetőség) De amúgy apámnak 4 autója is van, mind elég jó (Volvo, Merci, Micu Hibryd, Transit) Kissé hogyismondjam...inkább...

12# Én adnék bárkinek 2-300.000-ret, ha olyan megbízható, segítőkész, referenciális, baráti, okos, kreatív, dolgozniszerető, családbarát, "ismert" lenne mint én, és pl az apámat, s tesómékat mindenki ismeri a szakmában, és 100%-ban szeretik, kedvelik, tisztelik, elismerik őket. Szóval valójában semmivel sem lenne probléma. De személy szerint nekem ilyen lehetőségem van, hogy havi max 10-20.000 az az összeg, amit ki tudnék fizetni egy ilyen projektre. Ez van.

Szóljatok azért még hozzá, több mint 5 éve várok egy ilyen "lehetőségre", komolyan nagyon kellenének azok az eszközök, amiket ebből a pénzből vennék.

Tényleg kéne a jó tanács.

2020. júl. 22. 02:17
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire tele vagytok, kérj aputól!
2020. júl. 22. 08:12
 15/17 anonim ***** válasza:
K.A.M.U.
2020. júl. 22. 09:09
 16/17 Pupusz ***** válasza:
Személyi kölcsönöknél 8-18% a THM, úgyhogy 30 hónapra 10%, ahogy szeretnéd, az nagyon nagyon baráti. Egyrészt nagyon hosszú idő, másrészt ezalatt annyit romlik a Forint, hogy mínuszban jön ki az illető, aki adna. A Cofidisnél jelenleg akció van, 5,75% a kezdő THM, 2021.januártól pedig 7,9%. 500ezer Ft 60 hónapra 12.775Ft/hó. 766.500-at fizetsz vissza. Ha az ismerettségi körödben nem tudsz kérni, ismeretlen biztosan nem fog adni, pláne ennyiért. Ha van 1-2 hónapod, ahogy írtad, azalatt simán meg tudsz keresni ennyit. Jelentkezz építkezésre segédmunkásnak Bp-en, környékén, azonnal felvesznek, napi 10-15.000-et kifizetnek. Az 22 munkanappal számolva havi 220-330.000Ft. A közepe 275.000/hó. Kemény munka, de ha nagyon kell a pénz, kibírsz 1-1,5 hónapot, vagy akár kettőt. És nem kell kéregetned, nem tartozol senkinek.
2020. júl. 22. 09:11
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szóval mindenki jól keres a családban, vannak barátaid, jó a kapcsolat a családdal, de te 40 ezerből nyomorogsz egy önkormányzati lakásban és 300k-t nem mersz kölcsön kérni a híres zenész apádtól, de vadidegenek adjanak neked ennyit kamatmentesen 2-3 évre, mindenféle biztosíték nélkül????

Ha már ilyen hülye és naiv vagy, akkor remélem, relatív jól nézel ki, mert akkor 2 hét alatt simán megkeresel ennyit a fenekeddel...

2020. júl. 22. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!