Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha 500. 000 Ft-ot szeretnék...

Ha 500. 000 Ft-ot szeretnék kölcsönbe, akkor havonta mennyit kell fizetnem?

Figyelt kérdés
6 hónapra. THM 25,58%

2015. okt. 21. 14:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Kb. 90-95 ezer ft, de ekkora kölcsönt ilyen rövid időre nem nagyon szoktak adni.

Ráadásul a havi törlesztő nem lehet a fizetésed 30 %- ánál nagyobb.

2015. okt. 21. 18:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Jajj, mielőtt jönnének a pontosan számolók - inkább több, olyan 105 ezer ft - első vagyok, helyesbítek :-)
2015. okt. 21. 18:57
 3/5 anonim ***** válasza:
A fizetése nagyságától függ, hogy mennyi lehet a max törlesztő. 400 ezer forint havi jövedelem alatt 50% afelett 60%. Viszont hitelkártya, folyószámlahitel akkor is belezámít havi 5%al ha nincs egyáltalán kihasználva.
2015. okt. 21. 22:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Oké, köszi, akkor rosszul tudtam - utána néztem.

Mint írtam, nem valószínű, hogy adnak, de hát nem ez volt a kérdés.

Az agyonreklámozott Növekedési Hitelt azért nem kaphattam meg, mert túl kicsi vagyok (egyéni váll.), s pont tegnap voltam bent az OTP-nél, havi 200 ezer ft bevétellel, kb. 20 éve náluk vezetett számlával egy nyamvadt forint folyószámlahitelt sem adnak, mert a RENDSZERES jövedelmem (bevételem) nem munkabér címen érkezik.

Pedig igazából nem is kellene a pénz, csak egy "vésztartalék" megoldást szeretnék, hogy legyen mihez nyúlni.

2015. okt. 22. 08:53
 5/5 anonim ***** válasza:

THM-ből, főleg ilyen rövid futamidőnél nem lehet havi törlesztőt számolni. A THM egy mutatószám, amely az összehasonlításon kívül semmi másra nem jó. Nem kamat.

Ha 0% a kamat és 50.000 Ft a folyósítási jutalék, akkor a THM nem 0% lesz, holott a havi törlesztés jelen esetben az 500e Ft 1/6 rész lesz...

2016. febr. 15. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!