Ha 500. 000 Ft-ot szeretnék kölcsönbe, akkor havonta mennyit kell fizetnem?
Kb. 90-95 ezer ft, de ekkora kölcsönt ilyen rövid időre nem nagyon szoktak adni.
Ráadásul a havi törlesztő nem lehet a fizetésed 30 %- ánál nagyobb.
Oké, köszi, akkor rosszul tudtam - utána néztem.
Mint írtam, nem valószínű, hogy adnak, de hát nem ez volt a kérdés.
Az agyonreklámozott Növekedési Hitelt azért nem kaphattam meg, mert túl kicsi vagyok (egyéni váll.), s pont tegnap voltam bent az OTP-nél, havi 200 ezer ft bevétellel, kb. 20 éve náluk vezetett számlával egy nyamvadt forint folyószámlahitelt sem adnak, mert a RENDSZERES jövedelmem (bevételem) nem munkabér címen érkezik.
Pedig igazából nem is kellene a pénz, csak egy "vésztartalék" megoldást szeretnék, hogy legyen mihez nyúlni.
THM-ből, főleg ilyen rövid futamidőnél nem lehet havi törlesztőt számolni. A THM egy mutatószám, amely az összehasonlításon kívül semmi másra nem jó. Nem kamat.
Ha 0% a kamat és 50.000 Ft a folyósítási jutalék, akkor a THM nem 0% lesz, holott a havi törlesztés jelen esetben az 500e Ft 1/6 rész lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!