Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A 2. évtől fizetni kell...

A 2. évtől fizetni kell minden évben a kártya miatt?

Figyelt kérdés

Otp smart számlát csináltattam, és azt írta, az első évtől nem kell semmit fizetni, a 2. évben pedig 2000 körül kell fizetnem.

Most akkor ez hogy van? A 2. évtől kell fizetni a fenti összeghez hasonlóan minden évben, vagy csak a 2. évben kell egyszer?

Előre is köszönöm.

2020. júl. 18. 16:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván minden évben.
2020. júl. 18. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A bankok nem jótékonysági szervezetek, nyilvánvalóan minden évben.
2020. júl. 18. 21:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Megbocsáss, hogy látatlanban vitatkozom, de nem pontosan az van a tájékoztatóban, amit írtál.

Ott az van, hogy „Kibocsátási díj : 0 Ft. Éves díj az 1. évben: 0 Ft. Éves díj a 2. évtől: 2396 Ft/év”. Azaz, nem a 2. évBEN, hanem a 2. évTŐL 2396 Ft/év.

Ha figyelmesebben elolvasod, te is tudni fogod.

Képen: [link]

A tájékoztató elérhetősége: [link]

2020. júl. 19. 12:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem, és ez az évenkénti összeg a kártyáról megy le nyilván, de ha vegul nem lesz a kártyán összeg akkor honnan megy le?
2020. júl. 20. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem a kártyáról "megy le", hanem a számláról. A kártya csak egy plasztik, amivel el tudod érni a számlán tartott pénzed. Ha fedezet hiányában nem tudják levonni a banki költségeket, mínuszba fordul az egyenleged. Ha jóváírás érkezik, ebben az esetben azonnal levonják belőle. Ha pedig huzamosabb ideig nem tudják levonni, vagy befagyasztják a kártyát, vagy behajtják. (Bár ilyen összeg esetében ez kevésbé valószínű.)
2020. júl. 20. 19:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó: en is ugy ertettem hogy a szamlarol *megy le*..de mivel a kártya az az eszkoz amin a szamla osszege van, ezert mondtam úgy hogy a kartyarol megy le..
2020. júl. 21. 00:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!