Nem működik a CIB kártyámon a 15000Ft-os paypass limit. (2020.07.04-én) Van akinél igen?
A CIB bank azt mondta, bizonyos termináloknál az azt üzemeltetők nem végezték el a beállítást ezért nem megy, nem a bank és nem a kártya hibája. De sehol nem végezték el? És csak a CIB kártyák esetén?
Megkérdeztem az Auchan benzinkútnál a pénztárost, hogy másnak is van-e ilyen gondja, azt mondta minden kártyával megy, csak a CIB kártyák nem tudják a 15000Ft-os limitet. Szerintem valaki nem mond igazat...
másik ügyintéző, vagy az eltelt pár hét megoldást hozott.
A cib24-et kell hívni és kicserélik a kártyát.
@4: A paypass kényelmesebb és biztonságosabb. Az 5000-es limit nem követi az inflációt és már most sokkal többször vásárolok fölötte, mint amikor a CIB bevezette. Szóval én örültem a limit emelésnek, főleg mivel a CIB évekkel a többiek után volt képes egyáltalán bevezetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!