Ha ugyanaz marad a munkavégzés helye, viszont a cégnév változik akkor azt a bank hitelnél úgy veszi mintha teljesen új helyen dolgoznék?
Már több éve dolgozom a cégnél, ebben az évben volt egy hónapos kihagyás a vírus miatt,tehát nekem újraindult a 3 hónapom, természetesen mivel korábban is itt dolgoztam próbaidő nélkül. Augusztusban lesz meg a három hónapom, viszont a cég neve ahol dolgozom változni fog,de a munkavégzés helye ugyanaz marad. Nos augusztusban szerettünk volna felvenni némi hitelt mivel házvásárlás előtt állunk. Nekem kellene felvennem, a párom adóstárs lenne. Van e rá esély, hogy valahogy megkapjuk a hitelt így is vagy mindenképp kellene várnom az "új céggel" is 3 hónapot? (ennyi munkaviszony leigazolását kéri a bank)
Köszönöm ha segítetek!
Te vagy aki tegnap mindenáron el akarta titkolni a bank előtt a munkahelyváltást, majd kiderült, hogy névváltozás csak?
Hívd fel a bankot. Ott meg fogja mondani az ügyintéző, akivel kapcsolatban vagy. Az a biztos, amit ő mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!