3 millát, hogy tudok gyorsan, legolcsóbban levenni?
Elvileg 3 millióra be lehet állítani egy MasterCard bankkártya ATM limitjét, tehát, ha ezt meg tudod tenni, és a kiválasztott ATM-ben van annyi pénz, elvileg fel lehet venni akár már ma is. Kérdés, melyik banknál vagy, tudod-e módosítani pl. mobilbankon a limitet.
Ha nem, akkor be kell menni a bankfiókba, vagy telebankon keresztül intézni. Ha be kell menni a bankfiókba és rendelkezésre áll a pénz a számládon, akár ott is felveheted, nyilván ez többe kerül, mint ATM-en. Ha nem, akkor módosíttatod az ügyintézővel a limitet. A szűk keresztmetszet az ATM lesz, merthogy abban a formában a legolcsóbb.
Azért írom elméletileg, mert sosem próbáltam ennyi pénzt felvenni egyszerre KP-ban.
Ja, emellett az ATM-nek is van egy bankjegy darabszám kiadási korlátja, tehát, ha még van is benne 3 millió, sem biztos, hogy ki tudja adni, lehet több tranzakcióra lesz szükség. Összességében bár nyilván drágább én ennyi pénzt bankban vennék fel.
Bár nem tudom, h mi az a teljesen legális dolog, amit nem lehet átutalással vagy bankkártyás fizetéssel rendezni ebben az összegben. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!