Mit kezdjek az otp faktoringgal?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Mit javasoltok merre kihez forduljak? Otp faktoring tavaly Orell Zsoltnak adta át a követelést ami tavaly volt 250.000. Orell Zsolttal megállóidba 12 részletben megfizettük a hitelt amiről meg is kaptuk a levelet hogy teljesült. Lezárta. Hívtam a faktoringot hogy mikor lesz nálunk is elkönyvelve hogy ki van fizetve és azt mondták mai nap meg van több mint 500.000 tartozás mert a késedelmi kamat nem lett bele számolva és keveset fizettünk meg. Nem értem ha tavaly ők 250.000et adtak át hogy annyival tartozom abból hogy lett ennyi. Mivel nem én gibaztam mondták hogy probaljak kedvezményt kérni de ha kérek és kapok 5 évre kerülök a khrben passzív státuszra. Ami azért baj mert a babavárót szerettük volna megigényelni ha letelik az 1 év passzív. Hova forduljak még ezt így nem tartom jogosnak palén hogy így a terveinknek annyi önhibánkon kívül. Hat ha vkivel történt hasonló aki tud segíteni hol érdemes próbálkozni vagy mit érdemes megpróbálni? Köszönöm2020. jún. 15. 19:28
11/12 anonim válasza:
Tulajdonképpen mennyivel tartoztál amikor átadták a végrehajtónak?
12/12 A kérdező kommentje:
251000 ftal az volt a tőke amit átadtak. Már felvettem a kapcsolatot ilyen ügyekkel foglalkozó jogi személlyel úgyhogy délután kiderül mit tudunk tenni. Amúgy az egész egy 2008as hitelről szól. Úgyhogy hosszú a történet. Délután kiderül merre tovább. Köszönöm az eddigi segítséget
2020. jún. 16. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!