Szerintetek korrekt, hogy a szoláriumban 5000 forint a mininum összeg a kártyás fizetéshez?
Figyelt kérdés
5000 ft alatt nem fizethetsz kártyával, csak készpénz.
Szerintetek korrekt? Máshol is láttam, hogy meghatározták a boltosok a minimum összeget, de általában 500-700ft. Szerintem ez sok, ahhoz képest, hogy az ember 10-15 percre megy kb. ami 1000-1500ft.
2020. jún. 6. 21:32
1/9 anonim válasza:
Nem, mivel a szoliból egy alkalom bőven 5 ezer alatt van, azt akarják, hogy bérletet vegyél, szerintem nem korrekt és valószínűleg nem is szabályos.
2/9 anonim válasza:
Ha kiírják előre, akkor teljesen korrekt. Azt is megtehetné, hogy egyáltalán nem lehet kártyával fizetni, mivel baromi sokba kerül ez nekik, rengeteg helyen nincs is egyáltalán kártyás fizetési lehetőség
3/9 anonim válasza:
Most még. Január egytől majd kötelező lesz nekik.
4/9 A kérdező kommentje:
Vagy csak nem akarnak blokkot adni, sokszor nem ütik be a gépbe, ha készpénzel fizetsz.
2020. jún. 6. 23:11
5/9 anonim válasza:
#4 meg is van a válasz a miértre..
6/9 anonim válasza:
Amugy a kartyakibocsajto-cegek tiltjak az ilyet. Ha megtudjak, kivagjak az egesz ceget a rendszerbol.
7/9 anonim válasza:
Az MNB ezt tiltja, de sajnos a kutya se ellenőrzi. Azért csinálják, mert a kártyás fizetés után a cég díjat fizet a szolgáltatónak, később kapja meg a pénzét és még adózni is kell belőle, hiszen nyoma van, ellentétben a KPval.
8/9 anonim válasza:
Korrekt.
Egyszerűen azért mert olyan drága a kártyás fizetés hogy kiszámolta a tulaj hogy innentől neki nem éri meg. És nem szeretetszolgálat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!