Mit tudok tenni babaváró hitellel kapcsolatban szerintetek az alábbi helyzetünkben?
Babaváró..
Május 12.-én voltunk szerződést aláírni. Majd értesítést kaptunk e-mailben hitelügyintézőtől, hogy nem kapunk 10M-t csak maximum 7-et. (nem tudni miért, nem mondták)
Visszaírtunk, hogy oké, kérjük így is.
Aztóa semmi válasz nagyjából 2 hete. Takarék Bank.
Kicsit fura, hogy ez így megy, nem telefonon hívnak..
(e-mail-t ilyen témában komolytalannak tartom kicsit)
(Feleségem 4 hónapso terhes, második gyerek, táppénzen van amely kb. 140.000 Ft, nekem 206.000 Ft a bérem, közalkalmazottak vagyunk, Takaréknál lakáshitellel amely rendszeresen hiba nélkül fizetve van, lassan 2 éve)
Mi az oka, vajon, hogy ilyen lassú? Mert mindenhol azt olvasom/hallom, pár nap alatt meg volt.
Valamint, mikor bent voltunk azt mondták nem értesítenek semmiről, ha utalnak látni fogjuk. És ha nem, elutasításról hogyan fogok kapni értesítést? Köszönöm a válaszokat, véleményeket!
Fejlemény az ügyben..
A rendes szerződést írtuk alá 12-én, jól gondoltam én. Akkor már előminősítettek, csak most az tart eddig, hogy nem akarják/nem tudják megadni a teljes összeget, (a 10M Ft-ot) hanem vélhetően kevesebbet, ezt ma fogják megmondani. Személyesen be kell menni, és aláírni egy nyilatkozatot, hogy elfogadjuk a kevesebb összeget. (ez nagyjából 7M Ft lesz, óvatosan ennyit közölt a hitelügyintézőnk, de a biztos a helyszínen lesz tudtunkra adva majd.)
Egyenlőre ennyit tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!