Melyik banknál érdemes számlát nyitnom elsőéves egyetemistaként?
Ott, ahol van Junior számla. Vagy ott, ahol van olyan csomag, aminek nagyon kedvezőek a havi költségei. Minden benknek vannak jó ajánlatai, érdemes átböndészni egy párat.
Ha ez megvan, akkor az alapján dönt, hogy melyik van helyileg a legközelebb :)
Nekem az is fontos szempont volt, hogy a suli közelében legyen bankautomata.
Én nemes egyszerűséggel az Otp-t választottam, mert a főiskola is vele állt szerződésben és így gyorsabban mentek a tranzakciók.
De egyik bank sem jobb vagy rosszabb a másiknál.
nekem otp van, a diákszámla szerintem nem lehúzós, gyakorlatilag csak az smsköltséget fizetem tranzakciónként (ami viszont nem kötelező, de én szeretem látni, hogy állok és netbankom nincs).
Hasonlítsd össze az ajánlatokat. Nekem a következők döntöttek: szüleim otp-sek, tőlük kapom a gyorssegélyt, ha kell, és percek alatt megérkezik. Ez gyorssegélynél nagyon fontos :)
Valamint rengeteg fiókjuk és automatájuk van.
De a diákszámlák díjai között nincs lényeges differencia, mind olcsó, hogy megszokd, hogy ott vagy és később náluk vegyél igénybe drágább szolgáltatásokat :) ami viszont nem kötelező :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!