Friss egyetemistaként melyik bankkártya való nekem?
Kártyát akarsz, vagy számlát nyitni? Nem mindegy.
Gondolom, számla kéne: én a CIB bank CIBezz számláját ajánlom. Tanulóknak találták ki, neten könnyedén lehet ügyet intézni (utalás, mobilfeltöltés stb), sok kedvezmény van (pl. saját ATM-ből havi 1 készpénzfelvétel ingyenes, ilyesmik, ezt pontosabban a CIB oldalán megtalálod a CIBezz kondíciós listában), és a számlanyitásnál lehet kérni, hogy pl. ne küldjenek havonta postai számlaértesítőt, azzal is megspórolsz 100 forintot.
Nekem nagyon bejött, testreszabható számla és akármelyik CIB fiókban voltam eddig (én tipikus problémás ügyfél vagyok, mindent elhagyok/elfelejtek.. :)), mindenhol segítőkészek és kedvesek voltak velem, még a telefonos ügyintézők is.
Nagyon ajánlom.
a cib bankban lehet hogy kedvesek, de ha egy kicsit is komplikáltabb feladat elé állítod őket, nagyon bénáznak. mehetsz oda is, csak ellenőrizd, bármit csinálnak, pl tőlem és a bátyámtól is amikor biztosítást kötöttünk náluk, kétszer vonták le az egyszeri összeget...
egyébként sok bankban van junior számla, 26 év alatt nincs számlavezetési díj + egyéb kedvezmények.
Bankból a CIB-et vagy az Erste-t ajánlom.
Kártyából pedig nem dombornyomottat. Nekem Visa Electron van és neten is lehet vele vásárolni, minden POS illetve ATM terminálon keresztül folytatott művelet PIN-köteles, szóval szerintem ez a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!