Itacsi1217 kérdése:
Khr mikor törli ?
Figyelt kérdés
Volt egy providententes hitelem 50000 Ft .. 35000 Ft volt a hátralèk! Most ki fizetem 05:13 dikàn 72000ft egyben ès monta az őgyintèző hogy 7 munka nap ès törlik ! K&H ba voltam ma jövő hónap 15 dike utàn megyek szemèlyi kölcsön igènyelni 8 hónap munkaviszony om van folyamatos más hitelem nincs 21 elmultam 22 vagyok esèlyek hogy vehetek fel?2020. máj. 22. 15:12
1/2 anonim 

válasza:

Passzívan még egy évig lászani fog.
2/2 MancsWolf 

válasza:

#1 nek plusz 1.
Aktív KHR listáról törölnek, de passzívban még 1 évig fent leszel. Ami nagyon sok esetben (főleg most hogy minden bank minden hitel/kölcsön termékénél jelentősen szigorított a feltételeken) ugyanúgy kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!