Saucony kérdése:
Szeretnék felvenni egy kedvező személyi hitelt szabad felhasználásút. Szerintetek a jelenlegi helyzetben bele merjek várni?
Figyelt kérdés
Találtam egy gyönyörű szép téliesített kétszobás hétvégi házat amiben egy magam el tudnék lakni alacsony rezsivel. valaki azt mondja vágjak bele valaki meg azt hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben ne vegyek fel hitelt. Én még dolgozok igaz ami cégünk is csökkentette az óra számokat és elvette a pótlékokat. Éppen ezért nem tudom mi tévő legyek. Albérletet fizetek 75000+rezsi éppen ezért szeretnék már egy saját lakást ami egyszer majd az enyém lesz. Nektek mi a véleményetek? Nagy bátorság bele vágni ilyenkor egy hitelbe?2020. máj. 14. 13:45
11/11 A kérdező kommentje:
Írtam privátot
2020. máj. 18. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!