Jelenlegi bankommal nem vagyok megelégedve, hogyan válthatok másikra hogy a legkevesebb ráfizetéssel?

Figyelt kérdés
Jelenlegi bankommal nem vagyok megelégedve,várok vagy egy órát és az ügyintéző nem képes tájékoztatni az egyenlegemről,nagyon rossz érzésem van.Hogyan válthatok bankot legkevesebb ráfizetéssel?

2019. jún. 24. 13:42
 1/4 anonim ***** válasza:
82%

Khmmm. Miért nem csináltatsz netbankos szerződést?

Akkor be sem kell menned,és 1 perc alatt belépsz és megnézed az egyenlegedet.

De ez csak egy tipp... Hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem tudjuk, hogy milyen bankolási szokásaid vannak, milyen fizetésed (van, ahol magasabb fizetésnél kedvezőbb a számlavezetés), milyen elvárásaid vannak a bankkal szemben.

Mindenesetre azt tudom javasolni, hogy lehetőleg olyan bankot válassz, aminek közel van a bankfiókja - ha be kell valamiért menned, ne kelljen órákat utazni.

2019. jún. 24. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Melyik banknál van jelenleg a számlád?

Csakhogy nehogy azt ajánlja valaki.

Lakossági vagy céges?

Folyószámlán kívül mit szeretnél még? Hitel, folyószámlahitel vagy bármi plusz?

2019. jún. 25. 00:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet benned van a hiba...
2019. jún. 25. 14:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor nem a bankoddal nem vagy megelégedve, hanem az általad választott bankfiókkal... nem mindegy... ;)

Bankváltás a neve amúgy, minden bank ismeri, be kell adnod az igényed és a 2 bank eintézi a többit egymás közt.

2019. jún. 27. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!