Ez,hogy lehet,levonás a számlámról?
Figyelt kérdés
-200ezret levontak a számlámról...
Munkanélkülin vagyok, 110ezret kapok havonta munkanélkülit, van tartozásom végrehajtáson, de azt megtehetik,hogy 200ezre a számlámról levonnak?
Azt nem központilag vonják?
Ha jól tudom max 50% vonható havonta
2020. máj. 13. 15:24
1/5 anonim válasza:
Inkasszó esetén nem 50% van, hanem mentes, banfiókban személyesn felvehető összeg. Ami nem túl sok...
2/5 A kérdező kommentje:
De mi alapjan inkasszoznak? Nem kozpontilag vonnak?
2020. máj. 13. 17:35
3/5 A kérdező kommentje:
Meg ha inkasszó van a számlán akkor nem azt jelenti,hogy leveszi a jelenlegi egyenleget és még minuszba is rakja nem?
2020. máj. 13. 17:40
4/5 xswerdy válasza:
az biztos, hogy a végrehajtó vonta le az összeget, vagy csak feltételezés? Ha van hitelkereted, akkor azt is inkasszálhatják. Ha nincs hitelkereted, akkor is mínuszba mehetsz, de csak speciális esetekben (pl. banki díjak miatt).
5/5 A kérdező kommentje:
Nincs hitelkeret, igen a végrehajtó, Elérhető egyenleg -159 229ft
és alatta egyenleg 32 604ft
Ezt nem is értem, azt,hogy tehetik meg,hogy az egészet levonják miből fogom kihúzni a hónapot? nem is vehetek erről le többet
2020. máj. 14. 09:55
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!