Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Biztonságban lenne a pénzem a...

Biztonságban lenne a pénzem a bankban?

Figyelt kérdés
Regota van egy bankszamlam, de eddig csak arra használtam hogy vasarolni tudjak oldalakrol pl wish, aliexpress stb. Most viszont összegyult egy kis penzem amit biztonságban szeretnék tudni. A lényeg az, hogy volt a multban tartozasom sajnos tobbfele, ezeknek nagy reszet rendeztem de pl diakhitelem provi ezeket nem. A sajat "hiteles svajci frankos" lakasom mar elvettek azota albetletekbe lakok igy mar nem tudtak elerni.a nagyobb tartozasokat mar rendeztem.. Kesobb ha nem evult meg el (8 eve volt) majd ezeket is rendeznem de most epphogy sikerult megtakaritanom. A kerdesem lenyege, hogy a szamlamon biztonsagba lenne e a penzem? Lathatjak e mas intezmenyek azt, hogy nekem valamelyik banknal van szamlam ha jovedelem utalasok nincsenek se semmi? Kiadhatjak e az adataimat? Mivel kezbe kapom a penzem ezert ugye ilyen modon tiltani nem tudjak de ha en teszem rá azt eszrevehetik? Elnézést ha kicsit nehezen erthetően fogalmaztam ennel jobban sajnos nem tudom. Remelem azert nagyjabol értheto a kerdes.

2020. máj. 3. 06:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Meglelhetnek, nálunk is a hitelhuszar kollégát örökké megtalálják

Van hogy fél év kell de hopsz meglesz

2020. máj. 3. 06:54
 2/4 Koplárovics Béci ***** válasza:

" Lathatjak e mas intezmenyek azt, hogy nekem valamelyik banknal van szamlam ha jovedelem utalasok nincsenek se semmi? Kiadhatjak e az adataimat? Mivel kezbe kapom a penzem ezert ugye ilyen modon tiltani nem tudjak de ha en teszem rá azt eszrevehetik?"

Ha behajtásra kerülnek a hitelek, akkor igen. Főleg a diákhitel, mivel azt a NAV fogja behajtani. De végrehajtó is lekérheti az adatokat a banktól, és ki is fogják adni.

Mellesleg nem érdemes halasztani a törlesztést. Nem valószínű, hogy olyan (nem túl kockázatos) befektetést tudnál, aminek magasabb a kamata, mint a behajtási díjak-kamatok. Elévülni meg úgysem fog.

2020. máj. 3. 10:56
 3/4 A kérdező kommentje:
De honnan latjak azt h nekem van akarhol is szamlam ha nem tudnak rola?
2020. máj. 3. 16:39
 4/4 anonim ***** válasza:
megtudják találni hidd el. Ismerősömnek amint talált munkát es megkapta a havi fizetését, abból a bank szinte rögtön átutalt egy részét kb 10-15 ezret. Azután inkább elment fekete munkát vállalni. Persze ez egy szemét ember és hülye is.
2020. máj. 5. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!