Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Az ATM visszaadja a kártyát,...

Az ATM visszaadja a kártyát, ha egy hibás PIN-kód után már nem szeretném megpróbálni újra?

Figyelt kérdés
A PIN-kód kikopott az emlékezetemből, mert az első egyenleglekérdezés óta nem használtam, ami februárban volt. Nincs rá szükségem a mindennapokban, de azért jó lenne tudni. Tisztában vagyok vele, hogy a bankban van lehetőség többször is megpróbálni, hogy ne tiltson le, de mivel egyetlen tippem van (emlékezetből, ami valószínűleg jó is, de szeretnék biztosra menni), így nem szeretnék emiatt bemenni. Tehát ha esetleg a kód, ami a fejemben van hibás, vissza fogja adni a kártyát az ATM, vagy bent maradt és letiltja?

2020. ápr. 29. 19:47
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Végülis igaz! :D Csak az a baj, hogy nem (én) járok boltba a vészhelyzet alatt, az ATM viszont bármikor elérhető volna. Nem sürgős, úgyhogy mindenképp megvárom. Akkor valószínűleg a vészhelyzet elmúlása után egy önkiszolgáló kasszánál megpróbálom a dolgot (Pestre járok iskolába, útba esik a Soroksári úti Tesco). Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
2020. máj. 1. 20:11
 12/18 anonim ***** válasza:
20%

Ezért találták ki, hogy 3 elrontott pin után benyelje az atm, hogy ne kapja vissza az aki eltulajdonította más kártyáját.

Azonban mi értelme lenne ennek ,ha 1 után ki lehetne venni?

2020. máj. 2. 03:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Aki eltulajdonítja más kártyáját, az úgyse fogja betenni az ATM-be. Egyrészt mert úgyse tudja a PIN-kódot, másrészt meg minél gyorsabban vásárol, még mielőtt letiltja a kártyatulajdonos..
2020. máj. 2. 09:55
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ki lehet venni egy vagy két elrontott után.

De már olyan ATM-ek is vannak, ahol be se kell dugni, csak odaerinted, mint a Paypassos fizetésnél.

2020. máj. 14. 16:16
 15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2020. máj. 14. 17:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha magától nem adná, a piros gombbal tudod megszakítani a műveletet és akkor biztosan kiadja.
2020. máj. 14. 23:51
 17/18 anonim ***** válasza:
27%
Nem az ATM dolga önkéntes rendőrt játszani.
2020. máj. 26. 12:49
 18/18 A kérdező kommentje:
Közben megpróbáltam kétszer, mert sajnos nem volt helyes. Harmadjára valószínűleg bevette volna, szóval új PIN-kódot igenyeltem! :)
2020. máj. 26. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!