Mit lehet tenni, ha paypal-on hibás e-mail címre lett pénz átutalva?
Igen.Cancel transferrrel...es par nap mulva viszautaljak a penzt...velem is megtortent nem egyszer.
Aztan ujrakuldi ezutal mar a rendes email cimre es par percen belul meg kell erkezzen.
Mi lett elrontva a címben? Nekem egyszer .de végű emailcím helyett .com-ot adott meg a küldő.
Ellenőriztem, hogy létezik-e ilyen email cím és mivel nem létezett, hát létrehoztam. Utána beírtam a Paypal fiókomba alternatív email címként és megkaptam a pénzt.
a cím eleje lett elgépelve, és pechemre van olyan létező cím. :D
de ha visszavonható, akkor nincs gond :) köszi a válaszokat.
Hat...ize..ha letezo a cim es el tudtak utalni akkor bukta...De hiaba letezo a cim ha nincs paypal fiokhoz hozarendelve..akkor viszavonhato mivel meg nem teljesitettek az utalast (mivel nem tudja ha az adott cim nincs hozzarendelve paypal fiokhoz..)
A kuldok kell megnezze hogy visza tudja e meg vonni az utalast ha igen nyert ugyetek van.
Akkor rosz hiorem van...bukta...tuti...nehezen adjak vsza csak ha szellemfiok es nem vettek ki a penzt...akkor esetleg..mert nyitni kell egy dispute-t ahol a kuldo elmodnja hogy keri visza a penzt mivel rosz cimre utalt...
Ha meg ottvan a penz es a paypal is jonak latja akkor viszautalja...de mindignkabb ugy nez ki eluszott a penz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!