Diákhitel plusz mellet Diákhitel1?
Sziasztok!
Egyelőre csak gondolkozok mindenféle forgatókönyveken, ezért olvasgattam a diákhitelekkel kapcsolatban.
Nehéz időket élek én is, ezért játszadozok a gondolattal, hogy vegyek fel diákhitel pluszt, hogy valamivel kisegítsem magam. Normál diákhitel-et nem vettem még fel sosem, de tudom hogy az nem lenne kizáró tényező.
Ellenben!
Még semerre se találtam arra választ, hogy ha felveszem a Diákhitel pluszt, akkor az nem üti-e ki a Diákhitel felvételét? Tehát ha most májusban felveszem a pluszt, és kiderülne hogy nem elég, mert mondjuk kidob a főbérlőm és nem ad nekem vissza kauciót, ami ugyebár kell egy új lakáshoz, és emiatt fel kéne vennem a diákhitel -et visszamenőleg, akkor vajon még azt is felvehetném még ebben a félévben, vagy csak a következő félévtől tudnám igényelni?
Ti mit gondoltok erről?
én suta, elírtam a kérdést
mellett*
Szia!
Igen, vehetsz fel mellette DH1-et is később, nem ütik egymást.
A pluszt érdemes felvenni mindenképp, mivel ugye kamatmentes hitelről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!