Diákhitel1-et hogyan igényeljek, ha Neptunon nem tudom elindítani?
Tudom, erről a félévről már lecsúsztam, de csak szeptembertől kellene. A gondom az alábbi:
"A felsőoktatási intézmények elektronikus tanulmányi rendszerének felületén is (Neptun/ETR) igényeljen Diákhitelt. Az itt kitöltött hiteligénylési adatlapok az adott intézmény Tanulmányi Osztályain, hitelleadási helyein vagy a Diákhitel Központ Személyes Ügyfélszolgálatainak egyikén kerülnek kinyomtatásra és aláírásra."
Ez így oké is lenne, de sajnos nem tudok Neptunon igényelni, bementem az egyetemi központba, de ott azt mondták, hogy online oldjam meg Diákhitel direkten, nem is értem, hogy minek mentem oda, valahányszor problémával megyek be, vagy hülyének néznek, hogy nem tudom megoldani, vagy annyit mondanak, oldjam meg... sokkal előrébb nem jutottam.
Diákhitel direktbe regisztrálni se lehet szerződésszám nélkül, szóval nem, ott nem tudom megoldani, hiába hajtott ezzel el a nő, hogy ott csináljam meg, ennyi az egész. Vagy azt gondolta, hogy nekem már volt ilyenem korábban? Kiakasztó. :/
Szóval, ha Neptunon nem tudom elkezdeni, akkor mit kellene tennem? (És nem, tényleg nem lehet Neptunról)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!