Adnak az ismerősömnek babaváró kölcsönt (10 millió ft) ha nettó 140-et keress?
Ha most még nincs, de lesz 3 gyerekük akkor ez gyakorlatilag ingyen 10 milliót jelent. Nem tudom miért zavar ez téged.
Ha elszórják akkor sincs semmi. Ő dolguk.
"Pl ha kifejezetten alapoz pl a járványra és meglovagolja a témát, pl kiszállítással, netes rendelések turbózásával"
Ja, tiszta szerencse, hogy eddig ez nem jutott eszébe a már meglévő vendéglátóipari vállalkozások közül egynek se...
Egyébként félretéve a nem titkolt ellenszenvet az ilyen irígy kutyákkal szemben....
Miért rohadtul nem mindegy nektek, hogy ki milyen hitelt mikor vesz föl és azt mire költi? Majd a bank szépen megszakérti, az meg, hogy mit hoz az élet senki nem fogja megmondani előre. A válság sem fog egy életen át tartani, lesznek ekik kB meg sem fogják érezni. Kevés a havi 250? Hát nem sok, de majd most lesznek akik ilyen kijelentésekkel élnek, de majd leszállnak a magas lóról, ha most bedől a bili.... Pedig lehet hogy volt hitelük, gyerekük, jó szakmájuk, állású, aztán mégis...
Az fogja legjobban átvészelni, aki talpraesett. Nem ismerjük ezeket az embereket, sem a motivációikat. Nekem minden esetre szimpatikus, ha valaki ilyen vagy olyan formában kezdeni akár valamit az életével. Ha vállalkozni akarsz az pénz nélkül nem megy. A saját bőrét viszi kockára, saját (oké, a bankét, de értjük) pénzét, nem másét... miért ne jöhetne össze? Miért ne lehetne szurkolni neki? Miért ne lehetne szóban akár támogatni, elismerni a próbálkozást?
Aggódunk érte vagy csak irígyek vagyunk? Mert ha az előbbi, akkor jótanáccsal lehet max segíteni, de azt fontos tudni, hogy a kritika megoldás nélkül elfecsérelt szó.
Ha még az utóbbi, nos van egy rossz hírem: a dolgok a roaszkívánságoktól és kárörvendéstől függetlenül fognak történni, és maximum az ember saját magát idegesíti ilyesmivel.... És ha az, akire irígykedek "elbukik" hiába esik jól, nem az én sikere - ahogyan az sem az én kudarcot, ha a másiknak sikerül valami.
Miért kell rögtön ez a tipikus magyar hozzáállás? Nem értem... Lényeg, hogy nagy valószínűséggel megkapják a hitelt, ha tetszik ha nem, és azt kezdenek vele, amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!