Magyar állampapír pluszrol vélemény? Hol lehet vásárolni OTP? Posta?
:-)))
Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter esete van? :-)
Hát 10 év alatt mondjuk úgy hogy nem ment nagyon mínuszba az euró a forinthoz képest. nem jövőe mutató dolgoról beszéltem, hanem múltbeli eseményről, igaz én már amióta az mnb is kijelentette, meg a kormény is, hogy nincs árfolyamcél, amit a napoknban megint megerősítttek, azóta elég egyértelmű, hogy nem az a kérdés, hogy mennyi lesz az euró,-hiába a szinted cak ezt tudja megérteni a dologból - hanem hogy nem érdekli őket, hogy mennyi lesz az árfolyam egyenlőre :-)
De elvileg neked ebbe van pénzed, így nyilván tudod... vagy nem?! :-)
Ezt hogy kinek mennyije van, ennyiből meg is tudtad állapítani?!
Én nem villogok a vagyonommal, de látszólag Neked ez valamiért nagyon megy és csak neked lehet igazad ellenvéleméyn nélkül. hiáa hogy az Állampapír kibocsájtója is pont a ellenkezőjét mondja és cselekszi, mint amit állítasz.
Van az a réteg is, akinek pénze van, de más nincs hozzá. :-)
Utolsó:
Ez a Bak Norbert egy vicc :D
Minden üzleti jellegű kérdéshez hozzászól, azt hiszi, hogy attól mert otthon az asszony elhiszi neki a hablatyolását az attól úgy is van :D :D
21-es plusz itt van talonban már tavaly óta a "szupernyugdijkötvény" is, amit szeptemberben pont a màp+ miatt nem hoztak be.
Most , hogy kifulladóban a lakossági állampapírpiac - plàne hogy vannak akik a nyugdijtartalékhoz nyúltak hozzá a megszűnő bevételek miatt - zöld lenne az út egy magasabb kamattal , hosszab futamidőn eloszló akár ugyanúgy inflàlható papírral kijönniük, mint a màp+ ,ha a cashflowt is tartani akarják.
A kimásolt, mostani Àkk módosítása is a deviza kibocsájtások és a hosszabb futamidő felé mutat jobban. Igaz ezzel a most lejáró 1-3 éveseket nem fogják motiválni újrakötésre, ha eddig sem gondolkodtak azok 5 évben, ahogy a pmàposok nagy része se mozdult a màp+ behozatalakor.
Nemrégiben pont a pmàpot javasoltak még további kamat emelésre, pont ellenpólusként, mint amit levágtak tavaly ősszel 1%-ot hogy tereljék a nyájat a màp+felé ha kell, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!