Autó nyeremény betétkönyvet kiválthatom?
Figyelt kérdés
Azt nem tudja valaki véletlenül ha anyukám nevén van az OTP autó nyeremény betétkönyv akkor én azt ki tudom e váltani helyette mert ők külföldön vannak és nagyon kell hirtelen a pénz de csak az ő neve van rajta. Igazolnom kell hogy a lánya vagyok? Segítsetek kérlek.2020. ápr. 8. 11:26
1/5 anonim 

válasza:

Még ha lehet is, akkor is max írásos meghatalmazással.
2/5 anonim 

válasza:

Nem tudod kiváltani. Ez a lényege annak, hogy névre szóló, hogy más nem tudja felvenni a pénzt!
3/5 anonim 

válasza:

Nem tudod kiváltani.
Adjatok el mást.
4/5 anonim 

válasza:

Jut eszembe, nagykorú vagy már?
Ha igen, akkor kérdezzétek meg az OTP ügyfélszolgálatán, hogy mit tudnátok tenni, de meghatalmazás nélkül tuti nem fog menni.
5/5 anonim 

válasza:

Nem véletlenül lettek beszüntetve a látra szóló betétek. A bank nem tudhatja, hogy nem-e visszaélés történik, tehát nem fogja a más nevén lévő betét összegét kiadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!