Babaváró hitelt fel lehet most venni Otp banknál?
"Tudom, hogy ebben a helyzetben nem ez a legfontosabb kérdés, de nekünk nagyon fontos lenne ez a hitel, hogy meh tudjuk venni a kiszemelt házat."
1-es nagyon szépen és pontosan leírt mindent, én még hozzátennék valamit: NEM EZ AZ AZ IDŐPONT, amikor hitelt kellene felvenni: a ház is lehet, hogy olcsóbb lesz, a Babaváró hitel feltételein is szigorítottak és vajon biztos-e, hogy azon kívül, hogy "időre KELL" születniük a gyerekenek, de biztosan tudjátok fizetni a hitelt és felnevelni a 3 gyereket? Mert gondolom, a babavár mellé még másfajta hitelt is vennétek fel...
Arról nem beszélve, hogy a mai világban, amikor egyik pillanatról a másikra hipp-hopp megváltoztatják a feltételeket, én biztosan nem mennék bele ilyenbe.
De egyébként igen, ebben a helyzetnem is lehet még intézni, de nem biztos, hogy meg is kapjátok.
utolsó a babaváró hitel az teljesen más mint a CSOK hitel...
A babaváró hitelhez 1 gyerek is elég, a kedvezményes CSOK hitelhez kell 2 vagy 3 gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!