Erste vagy otp junior?
Az OTP-nél 2 féle junior számla van, nem tudom, pontosan, mi az, de nekünk is "titokban" vonogatta annak idején a havi 200 ft-ot. Még mielőtt gyorsan lehúznátok, azért írtam, hogy titokban, mert rákérdeztem az OTP-nél, hogy ingyenes-e a számlavezetés és azt mondták, igen, mégis póruljártunk, mert vmi miatt vonta az akkor még havi 198 ft-ot (nem sms díj, mert azt nem kértünk!). DE! utána bementem a bankfiókba és kötöttünk egy új szerződést, netbank belépéssel - azóta valóban ingyenes. Szóval figyelj oda, mert előszeretettel kötik erre a "kicsit fizetősre"
Szóval az OTP ha odafigyelsz a számlanyitásnál erre, akkor jó a Junior csomagja - meg Mastercard kártyát kell kérni, mert a Maestro-t sok online helyen nem fogadják el.
Ami hátrány az Erstében: kevés bankfiókja van és ha vmi miatt mégis be kell menned ügyintézni, akkor baromi sokat kell várni.
Nekem is rossz tapasztalataim vannak az ERSTE bankkal. Nagyon nehéz bármit elintézni náluk, mert az ügyintézők nem értenek ahhoz, amit csinálnak, 2-3 ügyintéző kell, hogy megoldják, ők is telefonos segítséggel. Csak a betanult marketingszövegeket tudják szajkózni.
Az OTP lehet, hogy kicsit drágább, de minden városban vagy járásszékhelyen van fiókjuk és az ügyintézők sokkal hozáértőbbek. A junior számlát később továbbviheted lakossági folyószámlaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!