Otp Junior elhagyott kártya. Díjak?
Bármennyi akkor is le kell tiltatni. Muszáj mert bárki használhatja addig.
A díjakat pedig a bank weblapjan keresd,
Biztos vagy benne, hogy elhagytad? Nem csak elkeveredett?
Első körben érdemesebb lenne netbankon minden limitet levenni 0-ára, hátha előkerül mégis a kártya és ha mégsem, akkor letiltatni csak.
Juniornál sajnos nem tudom, mennyi az új kártya díja - maga a letiltás nem kerül semmibe.
Az ember a kártyáját nem szokta csak úgy elkeverni, nyilván eltűnt. De ez amúgy sem az a helyzet, hogy talán így, talán úgy.
Le kell tiltatni és kész.
Nem tudom netbankban lehet-e, de ha nem akkor hívd fel az OTP-t. Ne holnap, hanem most!
Egyértelmű, hogy le kell tiltani ilyenkor.
Ismerősömtől is hallottam, hogy hasonló helyzetben ő is inkább nullára állítja a limitet meg állítólag a neten sokan ezt tanácsolják.
Mindig vannak mindenre hülye hóbortok, meg "hatalmas megoldások" de nem kell követni az ilyeneket.
Ha nincs meg, le kell tiltani és kész.
Az egész tárcád ha eltűnt, akkor a kártyánál nagyobb bajod is van most... Uh, belegondolni is rossz, hogy ha annyi igazolványt pótolnom kellene mekkora probléma lenne. Útleveled legalább maradt, hogy igazolhasd magad?
"Külön tárolom az irataim, és a pénzem"
Végre egy okos ember!!! :-)
De komoly... Én is állandóan ilyeneket papolok az ismeröseimnek meg a gyerekemnek - aztán vagy megfogadják vagy nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!