Egy év alatt meglehet tízszerezni a pénzem a tőzsdén?
Egyik ismerősöm azt állítja, hogy egy év alatt 200 ezer forintból sikerült csinálnia 2 milliót a tőzsdén. Bizonyítékot erre nem láttam (nem is kértem) pusztán annyi, hogy az autóját elvileg ebből vette.
Mielőtt támadnátok nem a zsebében turkálok pusztán mikor mutatta az autóját akkor dicsekedett el vele, hogy ezt egy év alatt hozta össze.
Gondolom a dolog nem olyan egyszerű, hogy vett valamit ami egy éve X forintba került és most ér 10X-et. Biztos több tranzakciót lebonyolított, akár napi szinten adott-vett részvényeket.
A kérdésem annyi, hogy pusztán tanulással, intelligenciával, elemzéssel ez megvalósítható?
Nem egy hülyegyerek egyébként, egyetemre jár és mellette csak kisebb diákmunkái vannak, úgy szedte össze elvileg a kezdőtőkét is.
"A kérdésem annyi, hogy pusztán tanulással, intelligenciával, elemzéssel ez megvalósítható?"
megvalósítható
Akkor ha jól gondolom az emberek 70-80 százaléka azért veszít, mert nem tanulnak/elemeznek eleget és esetleg a kellő intelligencia is hiányzik?
Már korábban is szerettem volna de ha tanulással és folyamatos elemzésekkel ez megvalósítható akkor én is bele fogok kezdeni.
Én most 2 hete dupláztam a tőzsdén. Ha jól kapod el a hullámokat, jó dolgok sülhetnek ki.
Figyelni kell.
"A kérdésem annyi, hogy pusztán tanulással, intelligenciával, elemzéssel ez megvalósítható?"
Meg szerencsével.
Tőzsdén lehet befektetni és kereskedni.
Befektetés azt jelenti, hogy veszel valamit és sokáig megtartod. A tőzsdeindex a mélypontről (2009) a maxig 2019 megnégyszereződött. Ez évi 15%-os növekedés, az is csak akkor ha a legjobb pillanatban szállsz be és ki.
Te meg szeretnél évi 1000%-ot.
Egyszer összejöhet, de hosszútávon nincs realitása.
A világ leggazdagabb emberei között vannak befektetők, de kereskedők nincsenek tudtommal.
Egyértelműen IGEN a válasz, vagyis egy év alatt meg lehet tízszerezni a a tőzsdén egy adott összeget.
Néha még hamarabb is.
A kérdés csak az, hogy milyen tipusú részvényről van szó, illetve melyik az a nap (óra?) amikor éppen érdemes eladni/ megvenni......
Na itt kezdődik a nagy okosság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!