Hitel felvétele így lehetséges?
Üdv! Tudom hogy nem legális,de szerintetek megoldható hogy hitelt vegyek fel úgy hogy:
Ismerősöm bejelent a cégéhez,leigazol mindent mintha 3 hónapja ott dolgoznék?
Készpénzes fizetésről is ír igazolást.
Igazság az hogy dolgoztam eddig,illetve április 1.el főállásba felvennének és tudnám fizetni a hitelt és szeretném is.
Mellékállásban vállalkozó leszek onnan is van bevétel.Mindenképpen fizetném a hitelt csak szükségem van rá és 3 hónapot megvárnom már késő.
Mert úgy gondoltam hogy ha bejelent ismerősöm felveszem a hitelt és utána kijelent én meg beviszem a papirokat a bankba hogy munkahelyet váltottam.
Így már viszont a hivatalos papirok lennének bent.
Köszi a válaszokat.Szép napot!
Az okirat hamisítás nem csak csúnya dolog, de bűncselekmény is. És mivel hitelhez kell, így csalás is.
A legtöbb (normális) bank 6 hónapos munkaviszonyt kér.
Hamisítgatás...
+Hitel
Gratulálok 👏👏👏
Aki hitelt tud megfelelően fizetni, miért nem tud gyűjteni...
Aki nem képes gyűjteni, az a hitellel is csak maga alatt vágja a fát.
Az emberek zöme nem tud pénzzel bánni.
5-ös
Az OTP pl. 6 hónapos folyamatos munkaviszonyt kér.
Személyi kölcsön?
Nem olyan nagy összeg esetén a bank beéri munkáltatói jövedelem igazolással amit úgy ellenőriznek, hogy a kiállítóját felhívják.
A NAV nem keveredik bele.
Tehát így nem derül ki de tényleg bűncselekmény.
Amit nem támogatok ugyan, csak leírtam. Ha utána az új munkahely igazolását beviszed az annyiból jó hogy a bank frissíti az adatokat. Ha valami gond van, ott keres,mert a korábbihoz már semmi köze és neked sem.
Nem azért írtam le hogy ezt csináld, csak elmondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!