Hitel felvetele lehetseges igy?
Sziasztok! Ugy alakult hogy kene egy olcsobb lakas vagy haz de hitelt nem kaphatok mivel nincs rendszeres jovedelmem. (Ha most elmennek dolgozni akkoris keso lenne mire adnanak hitelt koltoznom kell) Mashonnan van penzem (alkalmi munka es uzletelesek) de ezeket nem fogadjak el.
Arra gondoltam hogy egyeni vallalkozokent bejelentem magam es ugy kerek hitelt. Ennek ha egyaltalan lehetseges mik a feltetelei? Itt is neznek jovedelmet? Hany honapig kell egyeni vallalkozonak lennem hogy adjanak kolcsont es mekkora osszeget adnak? Es az ev.havidija mennyi?
"ha nem tudod fizetni a törlesztőket, a bank zokszó nélkül viszi a lakást"
Nem nyert, mert kiadod az egyik szobát vagy az egészet ami lazán fedezi a törlesztőt.
Egyéni válallkozónak leginkább lezárt üzleti év után adnak - de ahhoz bevételt is kellene produkálni.
Másrészt min. 50 ezer ft a havi adó - de az a KATA-s, arra meg nem nagyon adnak hitelt. A normál egyéni vállalkozó normál adója kb. havi 80 ezer ft. Nem hinném, hogy megérné ez Neked - annyiért már albérleti szobát is kapsz.
"az én adómból veszed igénybe a közösségi szolgáltatásokat"
ÁFÁt és egyéb adókat ő is fizet. Úgyhogy nem feltétlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!