Kapitány_úr kérdése:
Megéri most még dollárt venni szerintetek? Mibe volna érdemes menteni a pénzt? Arany netán?
Figyelt kérdés
Kevesebb megtakarításról legye szó, mondjuk 300.000 Ft-ról2020. márc. 19. 08:53
11/12 anonim válasza:
Akkor tehát szerinted ez már a csúcs környéke? Nem nyerészkedni akarok csak legalább nagyjából kis veszteséggel a jelenlegi pár millió megtakarítás értékét megőrizni.
Komolyan félek, hogy évekig takarékosan éltem, bőven a lehetőségeim alatt aztán hamarosan egy kiló kenyeret ér majd ami forintban van. Inkább megvettem volna én is az okos tévét, új autót vagy bármit amikről lemondtam.
12/12 anonim válasza:
Se jós, se döntéshozó nem vagyok.Aki ilyen zavaros időben előre tud tervezni àrfolyamot az maga a csoda most.Annyi elnyom vokt, hofy 2008at túléltem. Az se vokt egyszerű de ez meg nem ugyanaz a szituáció most, mimt akkor volt.Az előjeleket fel lehetett ismerni egy ideje es lehetett ra készülni de jarvanyhelyzetről még pl. most a kormanyhivatalt is kérdezni kell, hogy jogos igénylés-e, mert pl egy táppénzes papiron se használta még se orvos se könyvelő a 7-es kódot eddig. 😊 Visszatérve egyenlore euroban tartom a likvid -tőkét, de van chf meg dollár számla is ha át kellene vezetni. Elsődlegesen meg ebbol fizezem most a forinzt költségeket , így kevesebbe kerül egy jó ideje már ugyanaz a kiadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!