20 Ervin kérdése:
Hogyan müködik a Pay-Pal?
Figyelt kérdés
Azt szertném megérdzeni, hogy ha én a pay-pal, hogyan hasznájam. A GeForce Now-szolgátásra szertném használni a pay pal és mégy egyéb dolgokra.Ha nincs a számláon pénz akkor a bankszámláról veszi le automatikosan vagy sem.2020. febr. 23. 16:42
1/1 anonim válasza:
Ha hozzáadod a bankkártyádat akkor igen, onnan veszi le. Hirtelen nem tudom a GeForce Now havi / éves szolgáltatás-e, de amennyire én tudom igen. Mivel ez ismétlődő fizetés szükséges második fizetési forrás (Bankkártya magyarul) megadása is, enélkül nem is fogja engedni az egészet. Ha van kérdésed írj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!