Diákhitel esetében ez hogy működik?
Van diákhitel1 tartozásom,lassan 4.hónapja,hogy államvizsgáztam és nem dolgozok jelenleg,mert tanulok a nyelvvizsgára.
Ebben az esetben ha nincs munkaviszonyom mi a teendő? Mennyit kell majd utalni?
Istenem, ne haragudj, de most kiakadok: TÉNYLEG ENNYIRE KÉPTELENEK AZ EMBEREK BÁRMIT ELINTÉZNI????
Odaírtam az egyes válaszomban, hogy miért nem a Diákhitel központot kérdezed meg? Belinkeltem az oldalt is - basszus, annyit kellett volna csionálnod, hogy letekersz a lap aljára, ott a telefonszám, felhívod a számot és már régesrég tudnád a választ.
Komolyan egyetemi végzettséggel nem jut el valaki idáig, hogy elintézzen egy ilyen egyszerű ügyet?
A SAJÁT ÜGYÉT!! Nem, ehelyett másoktól, vadidegen emberektől várja, hogy majd valaki megmondja, mennyit kell fizetni?
Nos, kérdező, nyugodtan jelentsél, mert válaszolok.
2 nap alatt megkaptad valakitől a választ, azt a választ, amit 5 perc alatt a Diákhitel központtól is megkaptál volna.
És most leírom, miért akadtam ki: mert PRÓBÁLTALAK "megtanítani" arra, hogy ne legyél másoknak kiszolgáltatva, a saját dolgaidat Te intézd (ráadásul lényegesen gyorsabban), ugyanis korunk sajnálatos jelensége, hogy mindent készen az emberek elé tálalnak - így azok képtelenek egy ügyet elintézni, ne adj Isten, bizonyos dolgokat megoldani, mindig csak azt várják, hogy MÁSOK megoldják a problémáikat.
Ismered azt a mondást, hogy "ne halat adj, hanem tanítsd meg halászni"?
Most halat kaptál, és legközelebb ugyanolyan "éhes" leszel, de nem tanultál meg halászni.
Ha megtanultál volna halászni és nem besértődsz, akkor felhívod a Diákhitel központot és ne adj Isten, még az is előfordul, hogy a Te ügyeidet TE intézed és TE segítesz saját magadon.
Kérlek, csak egy másodpercig gondolkodj el azon, amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!