Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Babaváró hitel. Kinek hogy volt?

Babaváró hitel. Kinek hogy volt?

Figyelt kérdés
Este számolgattam egy kicsit, van a hitel keret, érdemes e megszüntetni? Ahogy számolgattam a nettó összjövedelemből azt is levonják amikor elbírálják a hitelt még van a kocsi ami 25ezer plusz az esetleges törlesztő meghaladja az 50%ot. Ha vissza mondjuk a hitelkeretet, annak is van egy átfutási ideje 30nap, érdemes kivárni a dokumentumok benyújtása előtt?

#Babavárhitel
2020. febr. 20. 10:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Eredeti kérdésre válaszolva, én nem mondanám le. 1 òrás procedúra, ha nem kapjátok meg bementek mégegyszer...

Egyébként saját tapasztalat: 450-et keresünk, kb 150 ami kijön a meglévő törlesztő és hitelkeret miatt. Kérdeztük az ügyintézőt, hogy vajon megkapjuk-e, mert van egy jò lakás amit megvennénk... Látszott rajta, hogy gondolkozik, hogy mennyire biztos, és mondta, hogy volt már hasonlò amit visszadobtak. Így végül a lakást elhalászták előlünk, mert a tulajnak sürgős volt. Pedig ha bírjuk az eddigi törlesztőket plussz a 110 ezer forintos bérleti díjat, akkor szerintem bírtuk volt az 50 ezer fizetését plussz 110 ezer forinttal a zsebünkben...

(A babaváròt egyébként megkaptuk, de kb 7 nap múlva jeleztek csak vissza.)

2020. febr. 24. 07:22
 12/14 A kérdező kommentje:
6os Akkor örülj a pénzednek, de ha egy gyereket bevállaltok sztem nem fogtok megszakadni, anyagilag meg főleg. Ha meg energiátok nincs akkor ne másnak a kérdése alá irogasd hogy 250ezer kevés. Egyébként 320ezer mindennel együtt.Tudom az se sok, a legnagyobb probléma a társadalom felfogásával van. Amire azt mondanám hogy nem vállalok gyereket az havi 150ezer,320ezer elfogadható sztem még akkor is ha havi 50lejön belőle törlesztőnek. Van már egy kisfiam, és nagyon szeretnék egy másik babát mert hihetelenül jó érzés, legszebb feladat anyának lenni. Egy gyermekről gondoskodni, szeretni, nevelni kell. Nem pedig a szájába pénzt tömni. Ami jár neki így is úgy is megkapja, megfogja kapni. Ha azt látod hogy hugod vagy kid küszködik hogy kijöjjenek anyagilag és a szüleiktől kérnek segítséget. Legalább megoldják. Felnevelnek 2csodálatos gyermeket. Ezzel nem csak ők vannak így Magyarországon. Én sokkal kevesebb pénzből nevelkedtem fel mint ami nekünk van,még is jó gyerekkorom volt. Ha az ember az anyagiakat nézi meg azt hogy nem lenne energiája, ha mindenki ilyen lenne nem lenne aki eltartson minket nyugdíjasként, nem lenne unoka, semmi értelme nem lenne az életnek ha csak a pénz pénz és pénz. Élvezd a pénzedet, és ne okoskodj.
2020. febr. 24. 22:58
 13/14 anonim ***** válasza:
0%
És így leszünk 10millió buta proli országa....
2020. febr. 25. 09:09
 14/14 anonim ***** válasza:

#13: persze, nyilván sokkal jobb, ha csak a segélyen elők szaporodnak tömegesen. Merthogy ők szaporodnak, ezen nem tudsz változtatni.

Az nem gond, ugye? De aki 3-400 ezerre gyereket mer vállalni azt persze le kell szólni.

2020. febr. 25. 11:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!