Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Egy lakáshitemben, amiben...

Egy lakáshitemben, amiben adóstárs vagyok, hogy tudom átvenni a törlesztést az adóstól, ha az nem hajlandó fizetni?

Figyelt kérdés

Van egy lakáshitel.

5/10 részben az enyém a lakás, 4/10 részben a páromé, 1/10 részben a párom anyjáé.

A lakáshitel a párom anyja nevén van, de én vagyok az adóstárs.

Ha a párom anyja, nem hajlandó tovább fizetni a hitelt:

Én, hogy tudom átvenni a hitel törlesztését?

Át tudom úgy venni, hogy az adós nem működik közre semmiben?

Majd a bankot is megkérdezem.

Köszi!

2020. febr. 12. 13:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Jó nagy marha, aki így vesz fel hitelt. Ha csak fizetni akarod, akkor elkéred a számlaszámot, ésutalgatod havonta.
2020. febr. 12. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan szerződésmódosítással.

Tulajdonos párod az ingatlanban amit laktok ebben laktok és ezért szeretnéd fizetni?

Esélyes, hogy most se közreműködő? Így még számlaszámot se tudsz kérni? ( De ez lenne a legolcsóbb megoldás)

2020. febr. 13. 15:44
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha hivatalosan adóstárs vagy a hitelben akkor bemész a bankhoz/ elkéred anyóstól a közjegyzőit a számlaszám miatt és te fizeted.
2020. febr. 13. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!