Szerintetek ez a hitelfelvétel így rendben lesz?
Budapesten szeretnénk párommal megvenni az első lakásunkat.
23 millió az ár. Önerőből 10 milliót tudunk állni a maradék 13 hitel lenne, 20 éves futamidővel. Más hitelünk nincs, havi nettó 550 a kerestünk, bejelentett határozatlan idejű szerződés, több éves munkaviszony mind a kettőnk esetében.
Na a kérdés, hogy lehet e probléma a hitellel, mondjuk, hogy nem kapjuk meg? 10% foglalót kell letenni és ugye ha elutasít a bank akkor az bukó, ami nagyon nagy csapás lenne. Bele szabad így vágni? Nagyon félek tőle, hogy elúszik valahogy a foglaló. :/
Ja, bocs, hogy segíteni akartam...
Kérdésedből nem derült ki, hogy letettétek-e már a foglalót vagy majd csak jövőbeni cselekvés lesz - erre akartam felhívni a figyelmedet, hogy ha még nem, akkor érdemes a szerződést előleggel írni és akkor nem bukjátok el.
Azt meg senki nem fogja tudni megmondani, hogy a bank mit dönt, mert hallottam már olyant, hogy valaki hitelképes volt, mégsem kapott hitelt, mert rendszeresen szerencsejátékkal fogadott (totó, lottó, tippmix)
Mindegy, léptem, nem vagy hajlandó vitatkozni.
"akkor érdemes a szerződést előleggel írni és akkor nem bukjátok el."
Sőt, jobbat mondok: érdemes vételárnak 10 milliót írni és akkor elég a saját pénz, nem kell hitel.
Na mindegy, én csak segíteni akartam, mindenki hülye aki nem hallgat rám.
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!