Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Autó vásárlás hitelből?

Autó vásárlás hitelből?

Figyelt kérdés

Még 1 millió forintra lenne szükségem, hogy februárban meg tudjam venni azt az autot amit szeretnek. Szükségem van már nagyon az autóra, nem akarom tovább halogatni. 21 éves vagyok.

A baj az, hogy 90 ezer forint a nettó jövedelmem, viszont ez csak papíron ennyi. A valóságban 160-170 ezer forint között keresek.

5 évre havi 20 ezer forint lenne a vissza fizetendő összeg.

Ezek tudatában tudnék felvenni ennyi penz? Persze, ezt meg érdeklődöm 2-3 héten belül, de kiváncsi vagyok a véleményetek re, tapasztalatokra.

2020. jan. 1. 11:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
93%

21 évesen 90 nettóra 10 forint hitelt sem kapsz

Mennyi pénzed van és milyen kocsit akarsz?

2020. jan. 1. 13:32
 12/12 anonim ***** válasza:
91%

9: csak két kiegészítés.

A következő egy régebbi autóra, fiatal sofőrnek simán megvan 120 ezer/év, volt már itt több ilyen kérdés. Illetve nemrég műszakiztattam a kocsimat, semmit nem kellett rajta csinálni, csak feltették a téligumit, 50 ezer volt.

Kérdező: Ha valóban otthon élsz és semmire nem költesz, akkor tedd félre fél évig a fizetésed, és megvan az egy misi.

Kalkuláld ki, mennyi lenne a köteleződ. Számolj vele, hogy amint elhozod, kell rajta egy komplett olajcsere, és vezérműszíj-csere. Akkor is meg kell csináltatni a saját érdekedben, ha azt hazudják, hogy nemrég volt. Ez kb 50. Az átíratás szintén ennyi kb. Ezekre is kell pénz, nem csak a kocsi árára.

És emellett mindig kell, hogy legyen a számládon annyi pénz, hogy akármikor lerohad alattad, el tudd vontattatni vagy meg tudd csináltatni. Én volt már, hogy 60 ezret hagytam ott egy szerelőnél így. Nem egy élmény.

Az a baj a kocsival, hogy nem hoz egy árva fillért sem, csak viszi, de azt talicskával. Kényelmes, ennyit tud.

2020. jan. 1. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!