Ilyen helyzetben a Revolut megoldás lehet?
Elore is bocsi az ekezetek hianyaert!
Sajnos belefutottam Spanyolban egy kellemetlen hotelbe, januar kozepen megyek ki, edesapam bankkartyajarol fizettem ki a bookingon át az osszeget, azonban jelezte a hotel, hogy szemelyesen be kell mutatni a kartyat, amirol levettek a penzt. Meg ki is tudnam vinni, de az en nevemnek kell majd a kartyan lenni..mivel nincs sajat kartyam, ezert rosszul jartam, 2 hetem van meg intezkedni..tudom, miert foglalok ilyen hotelnel..hagyjuk.
A hotelnel azt mondtak ezesetben helyben kell kiegyenlitenem az osszeget kartyaval vagy cashel, es ok refundoljak az eredeti kartyara a penzt.
Nem szeretnek viszont ilyen sok eurot valtalni, ezert gondoltam, hogy csinalok egy revolutot a nevemre, amire akar edesapam kartyajarol is tehetek penzt, hisz maga a revolut kartya az en nevemen lesz, igaz? Szerintetek ez mukodokepes? Igy talan meg penzt is sporolhatnek, mintha changeban valtanek ennyi eurot(90 ezer forint a szallas ktg)
A revolutnal egyebkent mennyi ido alatt kuldenek ki fizikai kartyat? Bar ketlem, hogy szamitana, mert apple payen at is ki tudom majd egyenliteni az osszeget.
Minden tanacs jol jonne!
Koszi :)
Elég idióta egy hotel ez, de mindegy...
Szerintem a kp-s megoldás marad, ilyen gyorsan lehet meg sem érkezne a kártya, illetve ahogy az előző válaszoló is írta, saját kártyáról lehet csak feltölteni.
Koszi az ertelmes valaszokat!
Hagyom a revolutot,5-os nem valaszolnek :D radhagyom, koszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!