Létezik, hogy 5 millió kölcsönre 3 év alatt csak 5.764 ezret kell visszafizetni, vagy van még valami rejtett díj, költség?
Még sosem vettem fel kölcsönt, most kíváncsiságból megnéztem, mert kellene a vállalkozásomhoz.
Szóval 5 milliót adnak, és 3 év alatt 5.764 ezret kell visszafizetni.
Ez valahogy nagyon jól hangzik - mi benne a buktató, van még valami rejtett költség, díj, bármi egyéb?
(Van néhány ismerősöm, aki kölcsönt vett fel, de ők vagy a másfélszeresét, de inkább a dupláját fizetik vissza.)
THM felmehet 20%-ig, fel is fog szerintem, és máris ott a 1,5x-es visszafizetés.
Olyan jövedelmi feltételeknek kellene szerintem a 10% THM-hez megfelelned, aminek, ha megfelelsz nem kellene a hitel:
THM: 7,90% - 19,90% Csekkes és készpénzes befizetéseknél +1000 forintot számítunk fel.
Minel rovidebb a futamido annal nagyobb a torlesztoreszlet, es kevesebb kamatot kell kifizetni.
Evi 250ezer kamat az azert nem keves, egy luxusnyaralas arat odaadni a banknak, hogy hasznald a penzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!