Pénz átutalás? PayPal
sziasztok regisztráltam a paypalra mert egy játékban csak igy lehet fizetni
és a paypal számlámon még nincs pénz de a kártyámon van
rá megyek a játék weboldalára és ki választom bankártya fizetés paypal
átirányit és ezt irja
fizetés a következövel mastercard
akkor azt jelenti hogy igy is tudok fizetni paypalal hogy ninscs rajta pénz ? elég ha bankártyámon van ?
de én azért csináltam mert igy a elado nem lássa a adataim nem tudja igy ellopni a többi pénzem
de ha igy fizetnénk hogy a kártyámmal csak paybalon keresztül ugy hogy a paypalon nincs pénz akkor a elado ugyanugy lássa a adataimat nem ?
Ez kemény...
Nem fogja látni az eladó a kártya adatokat.
mégis mi kemény ? hogy nem értek hozzá? igen nem értek hozzá
szerinted mért kérdezem itt ?
a másik meg hogy paybal bisztonságosabb mint ha kártyával fizetnéd vagyis eszt halottam
de igy ahogy le irtam a kártyával fizetnék csak paybalon keresztül
ha paybalra utalnénk az 2 munkanapon érkezne meg a összeg amit venni akarok az nekem most kéne és ezért tettem fel a kérdést
Válaszolva az összes feltett kérdésre:
"akkor aszt jelenti hogy igy is tudok fizetni paybalal hogy ninscs rajta pénz ? elég ha bankártyámon van ?"
Igen, elég ha a bankkártyádon van és az a PayPalhoz van csatolva.
"de ha igy fizetnénk hogy a kártyámal csak paybalon keresztül ugy hogy a paybalon nincs pénz akkor a elado ugyanugy lássa a adataimat nem ?"
Nem látja az eladó a kártya adataidat. (Egyébként egy hagyományos webshopon vásárolva sem.)
"a másik meg hogy paybal bisztonságosabb mint ha kártyával fizetnéd vagyis eszt halottam"
Annyival biztonságosabb (és ez vonatkozik a kártyás fizetésre és az egyenlegfeltöltős fizetésre egyaránt), hogy ha nem kapod meg a terméket, akkor a PayPal segít elintézni, hogy visszakapd a pénzed.
"mégis mi kemény ? hogy nem értek hozzá?"
Szerintem a helyesírásodra gondolt az első hozzászóló, ami valóban meglehetősen rendhagyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!