Úgy működik az utalás, hogy nem a saját nevemet iratom a közelemény rovatba? Később megtudja valahonnan, ki nevén van a számla?
A leírást nem értem.
Neki nincs számlája, ok.
De ki tudja meg később?
Nem a közlemény rovatban szerepel a név. Oda jellemzően bizonylatszámot, szerződésszámot szoktunk írni.
Egy utalást nem lehet titkosan intézni, mert van egy "Küldő" mező.
Oda te nem írsz semmit, nem kell kitöltened, automatikusan látja a másik fél.
Mint egy e-mailnél: a feladót mindenképpen látod. Azt nem tudja titkosítani a küldő.
Mondjuk ha a barátnőd dolgozik, és a fizuját számlára utalják, akkor megadhatja a te számlaadataidat, de oda nem fogja a cég elutalni a fizut szerintem, mert nem stimmel a név.
Mondjuk ki is az a hülye aki máséra irányíttatja át a pénzét?
De a kérdésre válaszolva a közlemény rovatnak ehhez semmi köze, ha te megadod a neved, a számlatulajdonos helyett, (de a barátnőd nem tudja hogy kinek a nevén van eredetileg nyitva a bankszámla) a bank akkor nem utal mert nem stimmel a számhoz tartozó név.
De miért akarod hogy eltitkolva legyen?
17 éves... Nem csinlátathat. Hát ezért "hülye".
Mi az, hogy nem utalja el? Szerintem meg igen..
"17 éves... Nem csinlátathat. Hát ezért "hülye".
Miért ne csináltathatna? Bemegy a szülővel a bankba, OTP Junior számlavezetés ingyenes, első éves kártyadíj ingyenes, max fél óra a számlanyitás és onnatól azt csinál a számlájával és a pénzével, amit akar.
Nyipván nem szülőkkel akar. Ezjért kéri az enyémre... Most ez akkora baj?
Amúgy nekem is ilyen fiataloknak való, diákszámlám van, 5000 forintot van le éventr a számláért. Plusz egx hülye PIN csere is 1000 forint. Meg egyenleglekérdezés....
"Meg egyenleglekérdezés...."
Miért nem kötsz szerződést netbankra? Akkor ingyenesen nézegetheted naponta akár 50 x is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!