OTP-s vagyok, és töröltetni szeretném a kártya adataimat minden olyan oldalról ahol megadtam?
Megadtam a kártya adataimat olyan oldalakon is ahol nem kellett volna.
Ha bemegyek a bankba, ott tudják törölni, a kártya adataimat, minden olyan oldalról ahol megadtam? Vagy ilyesmi nem létezik még? :(
Előre köszönöm!
Felejtsd el, ilyen nem létezik. Most csak gondolj bele. Megadod nekem a kártyaszámod, lejáratot meg a cvc kódot. Besétálsz az otp-be, hogy töröljék mindenhonnan. Nekem akkor is itt lesz a kis papíromra leírva. Nincs ekkora hatalma a csányinak még azért :D
Megoldás: kártya letilt, új kártya igénylése, jövőben körültekintőbben kiadni az ilyen adatokat.
Hát azért egy kártya letiltas nem olcsó mulatság, csak legvégső esetben csinálnám.
Nem tudom miről van szó pontosan, mert pl ELMU vagy Telekom stb oldala is el tudja menteni de később lehet törölni is.
Sima OTP Junior kártya. Akkor tiltás lesz belőle ha más lehetőség nincs.
Köszönöm szépen a segítséget.
Apple id password recovery
Apple support ingyenes számán segítenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!